Kugledyne

Tyngdedynen fungerer på samme måde som den klassiske kugledyne og kædedyne. Den giver en mere rolig og bedre nattesøvn. 

Vi tilbyder efter særlig aftale med hver enkelt kunde at tage dynerne tilbage inden for de første 14 dage, aftalen skal være indgået med indehaveren inden køb af dynen. Du vil ved særlig aftale om returnering af en dyne selv afholde udgiften til fragt til vores lager adresse. Vi tilbagebetaler op til 80 % af dynens pris. 

Tyngdedyne, kædedyne, kugledyne, økologisk og bæredygtig Tyngdedyne, kædedyne, kugledyne, økologisk og bæredygtig Tyngdedyne, kædedyne, kugledyne, økologisk og bæredygtig

Kugledynen

Kugledynen fungerer på samme måde som den klassiske tyngde og kæde dyne. Den har tyngde, giver en kropslig fornemmelse og giver en masse fordele og naturligvis en mere rolig og bedre nattesøvn.

Fordelen ved vores kugledyne er at den volumemssigt ikke fylder mere end et tæppe eller en tynd dyne. Den er let at tage med på ture og ferier. Den er ikke polstreret og indeholder kun naturlige produkter, du bliver derfor hverken varm eller svedig under den. 

Stenene er syet fast i en masse små felter i dynen. Dette gør dynen meget fleksibel og blød at ligge med, den falder tæt og tungt og omslutter kroppen. Stenene har en let dæmpet rislende lyd ved bevægelse under dynen.

Den kan hænges over en radiator, så den bliver dejlig varm at falde i søvn med.

Dynen tåler vask og tørring i maksine ved lave temperaturer. Al unødig vask bør undgås da det slider på dynen.

 

 

Effekt af Kugledynen

Brug af kugledynen giver en behagelig følelse af tryghed der medfører en afslapning i hele kroppen.

Brug af dynen.

Der er en tilvendnings periode på 2 til 4 dage hvor du gradvist øger tiden med dynen på. Ved baby og junior dyner kan man starte med 1 til 2 timer og så senere på natten kan du give den på igen, hvis de vågner.

Man kan med fordel opvarme dynen på en radiator/gulvvarme, da den holder længe på varmen, så man også får effekt af dette. Hvis dynen er for kold om vinteren kan du på oversiden imellem dynen og betrækket lægge et tæppe. 

Fri for kemi og bæredygtig

Kugledynen er fyldt med kirsebærsten der er helt fri for farve og kemi. De er et restprodukt fra fødevare produktion som vi opkøber.

Stoffet dynerne er syet i er oeko-tex 100 certificeret og lever dermed op til de strenge krav der er i forhold til indhold af sundhedsskadelige stoffer, oeko-tex mærkningen er din garanti for et produkt i særlig høj kvalitet. 

Vi køber kun vores produkter inden for europa, så vi har mulighed for at føre kontrol og sikre kvaliteten lever op til vores høje forventninger. Samt at produktionen er foregået under ordnede forhold.